Uusi vuosi, uudet kujeet.

Moni on kysellyt, että mitä jäi käteen viime vuodesta ja mitä uutta tulee tälle vuodelle. Noh, elukkamäärä ainakin on täysin, lukuunottamatta sitä hevosta tai ponia, jolle ei vaan juuri nyt ole rahaa eikä aikaa. Ja niin, "Kirppu", vauva, masuasukki.... Jospa se silloin elokuussa syntyisi. Eipä tuota kovin muuta osaa, halua eikä jaksa odottaa. Jotain paskaahan sieltä on tultava, ei se auta. Viimeistään sillon joulun alla, eihän perinteitä sovi rikkoa.

Mitäkö jäi käteen? Kani, paska parisuhde, jossa kuitenkin kituuttaa ihan vain pelkästään syntymättömän lapsen takia, muutama uusi tuttavuus ja pari morkkista liikaa lukuisista baarireissuista. Onpas mulla ollu taas ratkiriemukasta.

Posiitivisena asiana mainittakoon kuitenkin koulu, se on menny ihmeen hyvin..

Maanantaina olis eka neuvola. Jännittää.. Sekin kun vaan veny näin pitkälle, kun eihän tässä tuppukylässä ole terveysasema auki edes välipäivinä..

Eilen tuli taas tapeltua tuon ukon kanssa. Hermo menee kun ei menoistaan voi etukäteen ilmottaa, eli sain taas istua yksin kotona kun herra lähti kavereidensa kanssa riiulle. Ja kaks kaljaa juonu, haistakoon paskan, näki naamasta kun kotia tuli, että joku pullo on enempi menny..

Samapa tuo, en jaksa enää välittää. Pitäis vaan uskaltaa lähteä. Pitäis vaan uskaltaa yrittää yksin kahden koiran, kanin ja vauvan kans. Onneks mulla on loistava tukiverkko ympärillä.. Jos siis lähteä uskallan..

Ehkä mä vielä joku päivä..

Ja jos sillon "joku päivä" sais tämän tupakin poltonkin lopetettua, pakkohan se olis. Nyt pihalle ja sit vaikka suihkun kautta nukkumaan, väsyttää taas...