Joopati joo, taas olis jokunen viikko menny edellisestä purkautumisesta.

Tässä kovasti odottelen ens viikonloppua, jotta sais ukon kotia.

Raskausoireetkin jo helpotti, tai niin luulin. Sit eräs aamuyö ne alko taas, suoraan oksentamaan, samoin tänään, tosin tänään oksetti vasta päivällä. Tää on niin ihanaa..

 

Ukon kans tapeltiin ekaa kertaa sen inttiaikana eilen, puhelimessa tietenkin. Ei siinä tappelussa sinänsä mitään, se piristää välillä. Ongelmaks vaan koitu niin pirun turha aihe ja kun siihen päälle ukolla vielä loppu akku, ennen ku asiaa saatiin selvitettyä. Laturin se saa vasta maanantai-iltana kun tulevat mettäleiriltä, eli siihen asti.. Been there, done that.

 

Vietettiin sitten perjantaina tyttöjen iltaa. Minäki ekaa kertaa raskausaikana baarissa, oli pöljä olo kun kaikki tuntu mahaa kahtovan, se kun ei enää mikään järin pieni ole.

Hauskaa oli kuitenki ja ne alkoholittomat drinkit on jees.

Ilta tosin päätty sit hiukan ikävästi kun eräällä tyttökaverilla tuli pienen pieni tappelun poikanen miehensä kanssa. Tietenkin minä sitten fiksuna tyttönä sanoin kaverilleni ehkä vähän turhankin suoraan omat mielipiteeni hänen miehensä käytöksestä, tämä kun ei ole ensimmäinen kerta kun mies ei häntä kohtele kovin hyvin.

Noh, en sitten tiedä loukkaantuiko hän mulle tästä, eipä mitään ole sen jälkeen kuulunut.

Kaiken hyvän lisäksi, mulla menee ajokortti tänään vanhaksi, joten ens viikko ollaan sitten kotona. Ei koulua, ei kauppaa (lähimpään matkaa 14km) ei niin yhtikäs mitään.

Kai se täytyy sit rueta lenkkeileen noiden hurttien kans, vaikka ne joutuukin erikseen lenkittämään. Saas nähdä kuin kauan pää kestää neljän seinän sisällä...